Baloo is Not a Toy

Gepubliceerd op 8 juni 2024 om 09:23

"Een enkele keer komt er een mailtje binnen en een foto met 'oeps' van een papa of mama. Een Baloo met een onderuitgezakte tuit.."

Door de vele bestellingen vliegen ook de flyers van Baloo de deur uit. Mooie foto's, informatie over de socials, contact info en natuurlijk de 'Baloo Is Not a Toy' kaartjes. Dat wil namelijk nog wel eens mis gaan.

Je mag gerust weten, Baloo is voor vele kinderen als een gebakje, met heel veel kleur en een toefjes slagroom om je vingers bij af te likken. Nou ja, ze eten haar gelukkig nog net niet op. Maar het aanraak-gehalte is erg groot. En dat snap ik wel. Je wil haar vastpakken, die rond gekleurde en mooi gestroomlijnde ballon. Om over het diertje nog maar niet te spreken. Vooral als ze in het mandje zit. Maar...doe-maar-even-niet lief kind. We hangen er een kaartje aan, een kleine waarschuwing. In Amerika is dat verplicht. Speelgoed van decoratie onderscheiden. We plakten de vele orders richting onze retailer in New York vol met 'not a toy' stickers. Gelukkig weten de meeste blije snoetjes bij ontvangst zich in te houden en kijken vol trots naar hun mooie nieuwe aanwinst. Kijken, dat is het beste. Kijken en wegdromen zodra ze hangt. Er gaat veel tijd overheen, om een Baloo te maken. Volledig met de hand, stuk voor stuk, op maat, met liefde, heel veel makers-liefde.

Een enkele keer komt er een mailtje binnen met een foto en 'oeps' van een papa of mama. Een Baloo met onderuitgezakte tuit. Aii, zeer pijnlijk voor mijn makershart. Daar is aan getrokken, weet ik dan. Het opgedraaide ijzerdraad zakt niet uit zichzelf onderuit. We lossen het graag in overleg op. Maar toen vandaag de nieuwe flyer-kaartjes met 'decorative use only' binnenkwamen haalde ik toch weer even opgelucht adem.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.