Baloo is Not a Toy

Door de vele bestellingen vliegen ook de flyers van Baloo de deur uit. Mooie foto's, informatie over de socials, contact info en natuurlijk de 'Baloo Is Not a Toy' kaartjes. Dat wil namelijk nog wel eens mis gaan. Je mag gerust weten, Baloo is voor vele kinderen als een gebakje, met heel veel kleur en een toefjes slagroom om je vingers bij af te likken. Nou ja, ze eten haar gelukkig nog net niet op. Maar het aanraak-gehalte is erg groot. En dat snap ik wel. Je wil haar vastpakken, die rond gekleurde en mooi gestroomlijnde ballon. Om over het diertje nog maar niet te spreken. Vooral als ze in het mandje zit. Maar...doe-maar-even-niet lief kind. We hangen er een kaartje aan, een kleine waarschuwing. In Amerika is dat verplicht. Speelgoed van decoratie onderscheiden. We plakten de vele orders richting onze retailer in New York vol met 'not a toy' stickers. Gelukkig weten de meeste blije snoetjes bij ontvangst zich in te houden en kijken vol trots naar hun mooie nieuwe aanwinst. Kijken, dat is het beste. Kijken en wegdromen zodra ze hangt. Er gaat veel tijd overheen, om een Baloo te maken. Volledig met de hand, stuk voor stuk, op maat, met liefde, heel veel makers-liefde. Een enkele keer komt er een mailtje binnen met een foto 'oeps' van een papa of mama. Een Baloo met onderuitgezakte tuit. Aii, zeer pijnlijk voor mijn makershart. Daar is aan getrokken, weet ik dan. Het opgedraaide ijzerdraad zakt niet uit zichzelf onderuit. We lossen het graag in overleg op. Maar toen vandaag de nieuwe flyer-kaartjes met 'decorative use only' binnenkwamen haalde ik toch weer even opgelucht adem.

Lees meer »

Posterstore

Inmiddels alweer een jaar of 3 werkt Druiventuintje samen met Posterstore. We mogen de meest prachtige posters promoten en ook Baloo is dol op deze veelzijdige plaatjes. De mooiste content kan geschoten worden door het prachtige diverse assortiment. Regelmatig mag Druiventuintje een kortingscode weggeven, dus houdt onze Instagram pagina in de gaten. 

Lees meer »

Wearglas

Wearglas is een Scandinavisch lifestylemerk met handgemaakte leesbrillen, van echt glas en duurzaam materiaal. Daarbij zijn de verschillende modellen enorm hip. Je mag best weten, een leesbril dragen staat voor mij toch stiekem altijd een beetje voor OUD. Maar deze brillen zijn super modern. Niks een half brilletje op het puntje van je neus. Nee, gewoon een volwaardige bril, die je het liefst de hele dag wil showen. Het was een echte 'eye-opener' dat je er ook hip uit kan zien met een leesbril op je neus, haha!Ik twijfelde dus geen moment toen Wearglas mij vroeg hun prachtige brillen te promoten op mijn Instagram account. Ik koos twee mooie modellen, Molly en Mary, ging met de foto's aan de slag en gaf mijn volgers een 20% kortingscode. Wil je zelf ook een KIJKJE nemen, klik dan op de button hieronder.

Lees meer »

Posterstore

In april 2020 werkte ik samen met Posterstore. Wat een prachtige diversiteit aan posters uit Zweden! Zoveel keus, zo'n mooie kwaliteit. Ze worden gedrukt op milieuvriendelijk gecertificeerd papier. 

Lees meer »

Intratuin Voorschoten

In november 2019, startten Intratuin Voorschoten en Druiventuintje een mooie samenwerking. Via Instagram werden 2 shoptegoed bonnen van Intratuin verloot. De deelname op Social Media was overweldigend. Ik deed uiteraard een rondje winkel en nam mijn volgers mee in een korte vlog presentatie. Voor mij blijft dit tuincentrum favoriete nummer 1. 

Lees meer »