Het brein van een echte creatieveling staat vrijwel nooit stil. Mijn creatieve geest draait altijd overuren. Het was in 2020 tijd voor iets nieuws, maar kun je dit forceren? Soms komen er ideeën opborrelen, zweven ze door mijn hoofd, vorm ik plaatjes en beelden, schets ik kleuren en vormen en zie ik het in gedachten voor me. Maar is de uitwerking ervan ook dát wat je voor ogen had. Deze film van ideeën en plaatjes speelde zich af tijdens de zomervakantie van 2020 op ons lievelingseiland Texel. Eenmaal thuisgekomen ging ik aan de slag, ik werkte het geheel uit..... en ze bleek prachtig te zijn.

Op 27 september 2020 lanceerde ik dit nieuwste item. Een handgemaakte kinderkamer ballon. Ik poste de eerste foto van deze nieuwste Druiventuintje creatie op Instagram en Baloo by Druiventuintje werd geboren.

Inmiddels vliegt ze de hele wereld over en word ik bijgestaan door 3 geweldige dames in het maakproces. Ze hangen in de mooiste winkels in Europa: Italië, Nederland, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Roemenie, Belgie, Spanje en Zweden en ook vliegen er regelmatig dozen vol Baloo's de Europese grens over richting prachtige winkels in Israël, Engeland en New York USA. Klanten van over de hele wereld genieten van onze exclusieve ballon.

Om ons idee en product te beschermen hebben we begin 2021 Baloo laten registreren bij Boip.INT en EUIPO.europa.EU Daarmee is dit model ballon in meer dan 27 landen Intellectueel Eigendom (IP) van Druiventuintje.

Kortom, Baloo is zeer geliefd en tovert vele glimlachjes op menig (kinder) gezicht. In de webshop vind je alle kleuren, maten en combinaties.