Workshops

Word jij ook zo gelukkig van mooie creaties maken, iets nieuws leren of gewoon lekker bezig zijn met handwerk?
Ik word super blij van creatieve werkjes en nog leuker vind ik het om samen met jullie met mooie creaties aan de slag te gaan.
Dus wil 
je gezellig met een clubje vriendinnen of collega's een middagje een macrame wandhangertje maken met het prachtige, zachte, in vele kleurtjes verkrijgbare merinowol. Of werken aan een lichtje voor kerst met het kleurrijke gerecyclede Bobbiny koord. Of zelf zo'n zeer recent gelanceerd Duifje van wol, maken? 

'Lies organiseerde al vele workshops op locatie. Gaf macrame workshops tijdens diverse open dagen van Kees Smit Tuinmeubelen en was tevens jaren lang werkzaam als docent drama.
Begin 2023 kwam RTL Eigen Huis en Tuin in Druiventuintje's studio filmen voor de rubriek 'Lekker Leven'. Met een mooi item als eindresultaat, werd deze creatieve ontmoeting uitgezonden op RTL4.'

Vanaf 4 personen kun je een workshop bij Druiventuintje inplannen in het mooie Katwijk. Het is een aanrader voor of na de workshop ook een heerlijke strandwandeling te maken. Onze studio bevindt zich immers op een kleine 10 minuten rijden van de kust. Heb je zelf een locatie waar je graag wil samenkomen, dan kom ik daar met alle plezier en diverse materialen naar toe. 

Voor vragen of reserveringen neem gerust contact op via info@druiventuintje.nl