Workshops 2024

Word jij ook zo gelukkig van mooie creaties maken, iets nieuws leren of gewoon lekker bezig zijn met handwerk in een gezellige setting? Ik word super blij van creatieve werkjes en nog leuker vind ik het om samen met jullie met mooie creaties aan de slag te gaan.
Dus wil je gezellig met een club vriendinnen of collega's een middag een DUIFJE maken met het prachtige, zachte, in vele kleurtjes verkrijgbare merinowol. Of een macrame koord knopen van het kleurrijke gerecyclede Bobbiny koord, aan een PEERTJE. Deze glazen lichtbol op batterij is bij Druiventuintje beschikbaar tijdens alle seizoenen en erg leuk voor diverse bijeenkomsten. Gevuld met droogbloemen, kerstversiering of zand met schelpjes, er is van alles mogelijk.
Druiventuintjes nieuwste workshop "Bloementuin" op vaas of krans, werd gelanceerd in januari 2024. Heerlijk handwerken, met prachtige materialen , (merino)wol, textiel, katoen, touw en garen. Een rijkelijk assortiment voor de echte ambacht-handwerk-liefhebbers. Ik leer jullie tijdens deze 3 uur durende workshop (ervaring is niet nodig) de kneepjes van het knopen van deze mooie MACRAME bloemen en blaadjes. Je kiest zelf voor de vaas of krans om deze te decoreren.

'Lies organiseerde al vele workshops op locatie. Gaf macrame workshops tijdens diverse open dagen van Kees Smit Tuinmeubelen en was tevens jaren lang werkzaam als docent drama.
Begin 2023 kwam RTL Eigen Huis en Tuin in Druiventuintje's studio filmen voor de rubriek 'Lekker Leven'. Met een mooi item als eindresultaat, werd deze creatieve ontmoeting daarna uitgezonden op RTL4.'

Vanaf 4 personen kun je een workshop bij Druiventuintje inplannen in het mooie Katwijk. Het is een aanrader voor of na de workshop ook een heerlijke strandwandeling te maken. Onze studio bevindt zich immers op nog geen 10 minuten rijden van de kust. Heb je zelf een locatie waar je graag wil samenkomen, dan kom ik daar met alle plezier en diverse materialen naar toe. 

Voor vragen of reserveringen neem gerust contact met mij op via info@druiventuintje.nl

Of kijk naar het huidige workshop aanbod wat al gepland staat in de webshop in maart, april en mei 2024.