w o r k s h o p s

Word jij ook zo gelukkig van mooie creaties maken, iets nieuws leren of gewoon lekker bezig zijn met je handen in een gezellige setting?

'Lies organiseerde al vele workshops op locatie. Gaf macrame workshops tijdens diverse open dagen van Kees Smit Tuinmeubelen en was tevens jaren lang werkzaam als docent drama. Begin 2023 kwam RTL Eigen Huis en Tuin in Druiventuintje's studio filmen voor de rubriek 'Lekker Leven'. Met een mooi item als eindresultaat, werd deze creatieve ontmoeting daarna uitgezonden op RTL4.'

Iedereen is welkom in de creatieve studio van Druiventuintje, gevestigd in Leiden, aan de rand van het centrum en goed te bereiken met auto of openbaar vervoer. Parkeren is vrij op het nabijgelegen terrein. Er is ruimte in de studio voor maximaal 5 personen.

Heb je zelf een locatie dan kom ik graag met alle materialen naar jullie toe. Er is keuze uit 4 workshops en de 5e wordt binnenkort gelanceerd. Ook zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellendag of babyshower.

Voor vragen of reserveringen neem vrijblijvend contact met mij op via info@druiventuintje.nl Dan bespreken we de vele mogelijkheden.