Pimpelmees Behang

Gepubliceerd op 11 juli 2024 om 16:26


Dazzling Wallpaper

Pimpelmees, 'Dazzling Wallpaper'. Wereldwijd een begrip in menig kinderkamer. Lees hier, hoe ook ik verliefd werd op dit prachtige, exclusieve behang..


Ik leerde de zussen Marieke en Ingeborg online kennen via Instagram en door een fotoshoot, waar we beiden aan meededen. Tijdens deze fotoshoot van Connecting the Brands worden, zoals de naam al zegt, veel mooie brands samengebracht en gefotografeerd.

Op slag verliefd was ik, toen ik de eerste plaatjes met Baloo zwevend voor dit behang binnen zag komen. Vlak voor we met Druiventuintje op de We Are Pregnant beurs in de Werkspoorkathedraal in Utrecht stonden nam ik contact met ze op.

Deze twee creatieve zussen richtten in 2009 Pimpelmees op. Dol op de natuur, op patronen en mooie kleuren, startten zij eerst met het ontwerpen van geboortekaartjes en stationary. Ze groeiden al gauw uit tot een merk en breiden het werk, de mooie patronen en tekeningen uit tot dit exclusieve behang. 
Ik stelde voor om het populaire Bosdieren behang, die met de beer en het wasbeertje, op de beurs in onze stand te hangen, om weer dat mooie effect in combi met Baloo te krijgen. Marieke en Ingeborg waren direct enthousiast. Net als de duizenden mama, en 'mama to be' bezoekers tijdens We Are Pregnant. Er was vrijwel niemand die niet wist van wie dit behang is. 'Ooh ja Pimpelmees, dat behang hebben wij ook.' Of, 'het ligt al klaar thuis om op te hangen in onze nieuwe babykamer.' 'Wij hebben de giraffen', of 'Ik ben nog aan het twijfelen tussen een aantal patronen.' 

Na de beurs hadden we weer contact en bespraken we de mogelijkheden om onze studio, toen nog in Katwijk, te 'versieren'. Behang cirkels en divers behang hingen we in een mum van tijd op. Want het zogenaamde vliesbehang is zeer eenvoudig aan te brengen. Iedereen kan dit! En ga je nog eens verhuizen, zoals wij onlangs deden richting Leiden, dan kun je het er gemakkelijk afhalen en elders weer aanbrengen.

Wat een aanwinst is dit voor de kinderkamer van jouw kleintje. Er ontstaat direct een magische en sprookjesachtige sfeer. Er zijn heel veel mogelijkheden wanneer je voor een wanddecoratie van Pimpelmees kiest. Je kunt een bezoekje brengen aan de winkel, een prachtig pand op de Zadelstraat in Utrecht. Maar je kunt ook heerlijk online rondsnuffelen op de website en kijken naar de vele mogelijkheden of gewoon eerst eens inspiratie opdoen.
Je kunt kiezen uit Mono, Patronen, of Collage behang. Er zijn als je er even in duikt, bij het Mono behang 6 ontwerpen beschikbaar. Bij het diverse Patroon behang kun je kiezen uit wel 7 verschillende kleuren. Of neem het Collage behang, zoveel mooie plaatjes en patronen, te verkrijgen in wel 48 formaten. Heb je een laag plafond, een schuine wand, een heel groot oppervlak of juist een kleine ruimte? Er wordt volop met je meegedacht bij het op maat maken van jouw gekozen patroon. 

Sinds kort is hier ook het lieve 'Kleine Beer' behang bijgekomen. En één van de eerste ontwerpen, het kleurrijke 'Autotoren' behang is sinds kort opgefrist en nóg mooier geworden.
Hieronder zie je de directe linkjes naar de behang website. En kom je er niet uit? Bestel dan gewoon een paar Samples dan kun je thuis rustig kijken en vergelijken. En check dan meteen ook even het linkje naar de overige producten met het babytextiel, wauw!

Alvast heel veel plezier met jouw mooie aankoop bij Pimpelmees!

 

Behang

Je hebt keus uit MONO behang, behang met een PATROON en COLLAGE behang.

Behang Cirkels

Wil je niet een hele muur bedekken maar toch een  'eyecatcher on the wall'
Kies dan voor een behang CIIRKEL.

Muurstickers

Je kunt ook gaan voor de Muur STICKER, dan hoef je niet te behangen en heb je toch een prachtige bedekking op de muur.

overige producten van Pimpelmees


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.