Blog & Vlog

Posterstore 2022

Inmiddels alweer een jaar of 3 werkt Druiventuintje samen met Posterstore. We mogen de meest prachtige posters promoten en ook Baloo is dol op deze veelzijdige plaatjes. De mooiste content kan geschoten worden door het prachtige diverse assortiment. Regelmatig mag Druiventuintje een kortingscode weggeven, dus houdt onze Instagram pagina in de gaten. 

Lees meer »

Wearglas

Wearglas is een Scandinavisch lifestylemerk met handgemaakte leesbrillen, van echt glas en duurzaam materiaal. Daarbij zijn de verschillende modellen enorm hip. Je mag best weten, een leesbril dragen staat voor mij toch stiekem altijd een beetje voor OUD. Maar deze brillen zijn super modern. Niks een half brilletje op het puntje van je neus. Nee, gewoon een volwaardige bril, die je het liefst de hele dag wil showen. Het was een echte 'eye-opener' dat je er ook hip uit kan zien met een leesbril op je neus, haha!Ik twijfelde dus geen moment toen Wearglas mij vroeg hun prachtige brillen te promoten op mijn Instagram account. Ik koos twee mooie modellen, Molly en Mary, ging met de foto's aan de slag en gaf mijn volgers een 20% kortingscode. Wil je zelf ook een KIJKJE nemen, klik dan op de button hieronder.

Lees meer »

Posterstore

In april 2020 werkte ik samen met Posterstore. Wat een prachtige diversiteit aan posters uit Zweden! Zoveel keus, zo'n mooie kwaliteit. Ze worden gedrukt op milieuvriendelijk gecertificeerd papier. 

Lees meer »

Intratuin Voorschoten

In november 2019, startten Intratuin Voorschoten en Druiventuintje een mooie samenwerking. Via Instagram werden 2 shoptegoed bonnen van Intratuin verloot. De deelname op Social Media was overweldigend. Ik deed uiteraard een rondje winkel en nam mijn volgers mee in een korte vlog presentatie. Voor mij blijft dit tuincentrum favoriete nummer 1. 

Lees meer »